PILATES OG YOGA

PILATES

Pilates er en træningsmetode, udviklet af Joseph H. Pilates i 1900-tallet, og blev oprindeligt kaldt Contrology. Pilatesmetoden har fokus på vejrtrækningøvelser, udvikling af core-styrke, smidighed og udholdenhed.


Vores pilatessessioner bidrager til at styrke både krop og sind ved at opbygge kropsbevidsthed, kropskontrol og kontrol af vejrtrækning. Denne træningsform er meget skånsom og bruges både til genoptræning samt til at forbygge skader, da alle bevægelser udføres langsomt, kontrolleret og præcist.


YOGA

Yoga betyder at "forene" og derfor arbejdes der i vores sessioner med at forene og skabe harmoni mellem kroppen og sindet. Vores målsætning er, at alle deltagere introduceres og får kendskab til de forskellige "Asanas", som er yogastillinger. Undervisningen kan variere fra blid yoga til sveddrypende timer afhængig af deltagernes egne ønsker og mål. Vi arbejder primært med koncentration, kropskontrol, vejrtrækning, smidighed, styrke og glæden ved at bevæge sig.


Alle kan være med til vores pilates- og yogasessioner. Det kræver ingen forudsætninger for at deltage udover motivationen for at lære.